Uitgelicht

Nieuwsbrief & doneren

Geschreven door Redactie

Onze oproep om u te abonneren op de nieuwsbrief van OverNu.nl heeft de nodige giften en donaties opgeleverd. Wij willen u daarvoor hartelijk danken. Sommige giften waren erg hoog. Het geld dat wij ontvingen zal worden besteed aan het betalen van de rekeningen voor de internetprovider en de webmaster.

 

Sommigen van u hebben geld overgemaakt maar geen e-mailadres opgegeven. Daardoor kunnen we u nog niet onze nieuwsbrief versturen. Als u ons een mail stuurt, corrigeren we dit uiteraard stante pede.

OverNu.nl zal zijn aandachtsgebied uitbreiden naar probleemgebieden die door het coronabeleid zijn getroffen. Het betreft onder meer de bedreiging van de onafhankelijkheid van de wetenschap, het gemis aan onafhankelijke journalistiek en de rechtsspraak. OverNu zal met name de berichtgeving van de kwaliteitskranten en de publieke omroep over de medische wetenschap, medicijnen en ontwikkelingen op dit gebied kritisch tegen het licht houden. Lezers kunnen ons ook uiteraard attenderen op interessante artikelen.

Als u zich wilt abonneren op de nieuwsbrief , kunt u € 5 overmaken op NL17INGB0101646305 ten name van OverNu onder vermelding van uw e-mailadres. Als u alleen wilt doneren, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Over de auteur

Redactie

Redactie Over Nu