Publicaties

Landverraad

Geschreven door Redactie

Binnenkort verschijnt Landverraad. Dit boek vertelt hoe de afgelopen jaren neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en de rechtspraak hebben ondermijnd.

 

De coronapandemie is voorbij, maar ons land ligt er gehavend en verwoest bij. De neoliberalen hebben vrijwel ongehinderd het land afgebroken en belangrijke verworvenheden bij het oud vuil gezet.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl en onderzoeksjournalist Willem Koert bespreken in Landverraad de processen die al jaren gaande waren en tijdens de pandemie leidden tot een frontale aanval op de wetenschap, verloedering van de politiek, medisch en veterinair gegoochel, afbraak van de onafhankelijke journalistiek, ongecontroleerde macht van de industrie, jacht op critici, normalisering van een ongeëvenaarde censuur en het onmogelijk maken van een publiek debat – terwijl de rechterlijke macht het schromelijk heeft laten afweten.

Hierdoor staat de toekomst van ons land op het spel.

 

“Een betere kieswijzer dan dit boek is er niet” – Hans Siepel

“In een vrij staatsbestel is het een ieder toegestaan te denken wat hij wil en te zeggen wat hij denkt” – Benedictus de Spinoza

 

Landverraad verschijnt rond 9 november 2023 bij Uitgeverij Elk Books en kost € 20. U kunt hier een exemplaar bestellen. Donateurs van OverNu krijgen Landverraad gratis.

 

Over de auteur

Redactie

Redactie Over Nu