Uitgelicht

OverNu is weer actief

Geschreven door Dick Bijl, Willem Koert

Geachte lezer,

Na twee maanden offline geweest te zijn is onze website weer actief. Vanaf vandaag zullen we weer artikelen plaatsen over actuele onderwerpen, al of niet gerelateerd aan covid-19.

We hebben de nieuwsbrief om logistieke redenen opgeheven. We blijven onze artikelen wel aankondigen op LinkedIn en Twitter.

Over de auteur

Dick Bijl

Dick Bijl is oud-huisarts en epidemioloog. Hij is president van de International Society of Drug Bulletins en was jarenlang hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin, een tijdschrift dat onafhankelijk nieuwe farmaceutische producten evalueert voor artsen en apothekers. Bijl schreef meerdere boeken, zoals Het Pillenprobleem en Griep – prikken, slikken of heel voorzichtig niets doen?. Hij promoveerde in 2006 aan de Vrije Universiteit.

Over de auteur

Willem Koert

Willem Koert is gedragswetenschapper, freelance wetenschapsjournalist en blogger. Hij bestudeerde de bodybuildingsubcultuur, de zwarte markt voor dopingmiddelen en de opkomst van nieuwe recreatieve drugs en dopingmiddelen. Zijn journalistieke producties over gezondheid, voeding, suppletie en beweging verschenen onder meer in de Volkskrant, de Gezondgids en Men’s Health.